Website: https://www.cameramona.nl

Email: info@cameramona.nl

Telefoon: 06-300 5959 93

Kvk: 24468377

BTW: 135882977

Rekening: NL04 RABO 0151099308

Algemene voorwaarden m.b.t.

  • Betalingen
  • Fotoshoots
  • Producten
  • Auteursrecht
  • Privacy & Persoonsgegevens

Bij het bevestigen van een afspraak gaat de klant akkoord met de hieronder beschreven algemene voorwaarden: 

  • Betalingen

CameRamona biedt haar klanten de mogelijkheid om facturen te betalen door middel van iDeal, bank overboeking of contant. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De klant dient de factuur te betalen binnen de gestelde betalingstermijn. Dit geldt voor fotoshoots alsmede voor bestellingen van fotoproducten.

  • Fotoshoots

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangt de klant informatie over de kosten van de fotoshoot en eventuele reiskosten.

Het totaalbedrag van de fotoshoot dient voor het verkrijgen van de downloadlink overgemaakt te worden door middel van iDeal of internet bankieren, of het bedrag kan op de dag van de afspraak contant betaald worden.

Indien de klant het bedrag van de fotoshoot niet vooraf betaald heeft of dit niet doet op de dag van de shoot, kan de klant geen toegang krijgen tot de beveiligde prive galerie met de resultaten van de fotoshoot.

Nadat het openstaande bedrag is ontvangen krijgt de klant de fotobestanden toegestuurd.

  • Producten

Fotoproducten  zoals afdrukken, canvassen, fotoboekjes, cadeaubonnen, enz. worden pas besteld bij de leverancier na ontvangst van betaling.

Wanneer fotoafdrukken, canvassen e.d. beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan de fotografe.

De fotografe werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen. De leveranciers van fotoproducten zijn met grote zorg geselecteerd. Er zullen daarom geen of slechts zeer minimale kleurverschillen optreden.

De fotografe is niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm, waardoor de klant op zijn/haar beeldscherm de kleur en of helderheid van de foto’s anders kan ervaren.

De klant heeft in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.

  • Auteursrecht van de foto’s

Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij de fotografe.

De fotograaf vraagt ten alle tijden toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media (facebook) enz.

Hiervoor wordt geen vergoeding of restitutie gegeven.

Wanneer de klant zich bedenkt en toch niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op de website, blog, enz. zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit z.s.m. kenbaar te maken aan de fotografe. de foto’s zullen binnen 24 uur worden verwijderd.

Bij aanschaf van de digitale ‘hoge resolutie’ bestanden (via Wetransfer) heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan bestanden voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen, andere uitsnedes, enz. op social media sites te plaatsen.

  • Privacy & Persoonsgegevens

CameRamona zal nooit persoonlijke gegevens, zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, enz. openbaar maken of doorgeven aan derden.

stuur een berichtje

 

Voor vragen, informatie of het boeken van een fotoshoot ben ik te bereiken via het onderstaand contact formulier, e-mail, telefoon of whatsApp.

 

Ramona Treure

Jan Steenstraat 12a | 2923CP | Krimpen aan den IJssel

info@cameramona.nl | 06-300 595 93

kvk: 24468377

*Voor de fotoshoots op locatie geldt; geen reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 2923, daarbuiten € 0,35 per km.

Verzenden

Bedankt voor het invullen van het formulier. met vriendelijke groetjes, Ramonaoh! er is iets fout gegaan, probeert u het nog eens

Volg je mij ook op instagram?