Naomi mocht ik al vaker op de foto zetten. Als newborn heb ik haar al gefotografeerd en toen ze net kon zitten kwam ze ook nog even in de studio langs. Maar nu word Naomi bijna 1 jaar en kwam ze een feestje vieren. We zijn begonnen met wat gewone foto’s en wat deed ze dat toch goed. Die blauwe kijkers en dat vrolijke snoetje maken mijn werk wel heel makkelijk. Daarna de smash, gekozen voor een mega cupcake met vlindertjes heeft Naomi lekker zitten smullen.

Nadat de kinderen bij mij een smash hebben gedaan maak ik altijd een klein badje om ze wat te kunnen afspoelen. Ik dacht dit kan leuker! Naomi is de eerste die mijn “nieuwe” melkbadje heeft uitgeprobeerd en volgens mij is het meer dan geslaagd. Naomi heeft zoals je kunt zien op de foto’s genoten!

stuur een berichtje

 

Voor vragen, informatie of het boeken van een fotoshoot ben ik te bereiken via het onderstaand contact formulier, e-mail, telefoon of whatsApp.

 

Ramona Treure

Jan Steenstraat 12a | 2923CP | Krimpen aan den IJssel

info@cameramona.nl | 06-300 595 93

kvk: 24468377

*Voor de fotoshoots op locatie geldt; geen reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 2923, daarbuiten € 0,35 per km.

Verzenden

Bedankt voor het invullen van het formulier. met vriendelijke groetjes, Ramonaoh! er is iets fout gegaan, probeert u het nog eens

Volg je mij ook op instagram?