Op welke dagen kan er een fotoshoot geboekt worden?

Ik werk op afspraak en mijn werkdagen zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag na 13:00 en zaterdag. Op middag tijden dat het voor jou uitkomt of gewoon door de week in de avond. Mocht ik in mijn studio niet genoeg licht hebben dan werk ik met studiolampen. handig toch! Als er echt geen mogelijkheid is op deze dagen dan kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Ik wil liever dat je bij mij thuis komt fotograferen.

Dat kan! Ik zoek in huis de mooie lichte plekjes op. Dit kan echter alleen overdag, ik ben wel afhankelijk van daglicht namelijk.

Kom je ook op buiten locatie?

Jahoor dit is mogelijk. Mocht ik ergens niet bekend zijn en jullie wel kunnen we samen kijken naar een leuke locatie bij jou in de buurt. een straal van 20 km. vanuit Krimpen aan den IJssel bereken ik geen reiskosten maar daarbuiten reken ik 0,35 cent per kilometer.

Kan ik ook de onbewerkte foto’s krijgen of de foto’s die niet getoond worden in de gallery?

Nee, ik lever geen onbewerkte foto’s af. Ik fotografeer in RAW dit wil zeggen dat de foto’s nog door een fotoprogramma moeten voordat ik ze in een voor jullie leesbaar bestand kan sturen. De bewerking van de foto’s is door de jaren heen ontwikkeld tot mijn eigen “handtekening” en een essentieel onderdeel van mijn fotografiestijl en identiteit.  Ik zet me 100% in om ervoor te zorgen dat je de kwaliteit en fotografiestijl krijgt waarvoor je hebt gekozen met een fotoshoot bij mij. Verder kijk ik naar de kwaliteit en scherpte van de foto’s zodat deze ook kunnen worden vergroot tot een mooie herinnering. Alleen de foto’s die aan deze eisen voldoen komen in de persoonlijker gallery te staan.

Ik vind het lastig om te poseren en ben bang dat ik niet fotogeniek genoeg ben.

Ik probeer je op gemak te stellen en een ongedwongen sfeer te creëren, probeer jezelf te blijven en je zal zien dat je het wel bent.

Komen er nog extra kosten bij?

Er komen geen extra kosten bij voor fotobestanden in hoge resolutie, die zitten namelijk al bij de prijs in! Je kunt de foto’s dus laten afdrukken zo vaak en zo groot je wilt. Mocht er een album worden gewenst van de fotoshoot kost deze € 40,00 en zal gevuld zijn met jullie favoriete foto’s.

Mijn kindje of ander familielid is ziek geworden.

Geen probleem dit kan gebeuren! we proberen gelijk een nieuwe afspraak te maken.

Welke kleding kunnen we het beste aantrekken?

Ik fotografeer graag in neutrale kleuren dus vermijd drukke prints en kleuren. Voor wat inspiratie heb ik een kleuren moodboard op mijn pinterest pagina. Klik hier om deze te bekijken.

CakeSmash

Krijgen we alleen foto’s van de smash?

Nee, ik begin de shoot met een aantal foto’s van de bijna jarige. Zo heb je niet alleen smash foto’s maar ook een aantal leuke herinneringen van zijn/haar 1e jaar.

Welke soorten smash taartjes zijn er?

Er is keuze uit de taarten hieronder, ook kan de kleur zelf uitgekozen worden. Ik zal bij de mailing vragen welk taartje en kleur jullie voorkeur heeft.

Moet ik voor een CakeSmash iets meenemen?

Een handdoek! na het eten van de taart gaan we nog even in een klein badje om de taart af te spoelen. Hiervan maak ik altijd nog wat leuke foto’s want kindjes vinden dit (meestal) heerlijk.

stuur een berichtje

 

Voor vragen, informatie of het boeken van een fotoshoot ben ik te bereiken via het onderstaand contact formulier, e-mail, telefoon of whatsApp.

 

Ramona Treure

Jan Steenstraat 12a | 2923CP | Krimpen aan den IJssel

info@cameramona.nl | 06-300 595 93

kvk: 24468377

*Voor de fotoshoots op locatie geldt; geen reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 2923, daarbuiten € 0,35 per km.

Verzenden

Bedankt voor het invullen van het formulier. met vriendelijke groetjes, Ramonaoh! er is iets fout gegaan, probeert u het nog eens

Volg je mij ook op instagram?