Newborn fotografie is een grote favoriet van CameRamona fotografie! Ben je op zoek naar een fotograaf in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerker aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam en omgeving? neem eens een kijkje in mijn portfolio en hou je van mijn stijl van fotograferen boek dan een newbornshoot.  De tijd dat pasgeboren babytjes zo klein zijn is voorbij voor je er erg in hebt. Het is zo waardevol om deze momenten vast gelegd te hebben. Ik fotografeer graag in natuurlijke tinten en lichte frisse kleuren.

NEWBORN FOTOGRAFIE BIJ JE THUIS.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik werk graag met natuurlijk licht tijdens de shoot. Ik zoek in huis een mooi, licht en rustig plekje en zet daar mijn spullen en accessoires neer. Misschien kun je het lekker warm maken in huis voordat ik kom. Vaak worden de baby’s in hun rompertje of naakt gefotografeerd en kunnen ze het koud krijgen. Ik heb voor de zekerheid altijd een klein elektrisch kacheltje bij me die ik ook nog aan kan zetten.
Een newborn reportage zal binnen 4 tot 12 dagen na geboorte plaatsvinden. Rond deze periode is de nieuwe mama een klein beetje op krachten gekomen en slaapt de baby nog zo vast zodat hij/zij niet snel wakker word en kan daardoor makkelijk in een andere positie worden gelegd. Ik neem allemaal spulletjes mee die we in overleg gebruiken. En is het tijd om te voeden of verschonen? geen probleem…dit hoort erbij. We gaan lekker in het baby tempo mee en denken hierbij aan de veiligheid en het gemak van de baby.

NEWBORN FOTOGRAFIE IN DE STUDIO IN ROTTERDAM.

Het is ook mogelijk om de shoot in mijn daglichtstudio in Rotterdam te boeken. Dus ben je klein behuisd of heb je gewoon geen zin in “dat gedoe in huis” is dit een heel goed alternatief. Er staat een gemakkelijke stoel of een bank waar je op gemak kan toekijken en genieten van je kleine fotomodelletje.

Kosten:

Pakket 1- Newborn fotografie inclusief 10 fotobestanden in kleur en zwart-wit op USB-stick | € 195,-

Pakket 2- Newborn fotografie inclusief alle (30+) fotobestanden in kleur en zwart-wit op USB-stick | € 285,-

Duur: 2,5-4 uur bij jullie thuis of in mijn daglicht studio in Rotterdam.
De geselecteerde bestanden zijn zorgvuldig nabewerkt en zo nodig geretoucheerd.

De bestanden kunt u op gemak bekijken via mijn website op een met wachtwoord beschermde foto gallery.

Newborn fotografie Rotterdam is de specialiteit van CameRamona fotografe. Jullie pasgeboren kindje fotografeer ik lekker in zijn of haar vertrouwde omgeving. Met alles bij de hand om het zo ontspannen mogelijk te houden. Het fotograferen van een pasgeboren kindje is zo mooi om te mogen doen, zo pril en kwetsbaar. De tijd dat pasgeboren babytjes zo klein zijn is voorbij voor je er erg in hebt. Het is zo waardevol om deze momenten vast gelegd te hebben.

newbornfotografie in Rotterdam

newbornfotografie in Rotterdam

newbornfotografie in Krimpen aan den IJssel

newbornfotografie in Rotterdam

newbornfotografie in Rotterdam

newbornfotografie in Rotterdam

newbornfotografie in Rotterdam en omgeving

newbornfotografie in Rotterdam

newbornfotografie in Rotterdam

newbornfotografie in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel

newborn Rotterdam

newbornfotografie in Nieuwerkerk aan den IJssel

 

stuur een berichtje

 

Voor vragen, informatie of het boeken van een fotoshoot ben ik te bereiken via het onderstaand contact formulier, e-mail, telefoon of whatsApp.

 

Ramona Treure

Jan Steenstraat 12a | 2923CP | Krimpen aan den IJssel

info@cameramona.nl | 06-300 595 93

kvk: 24468377

*Voor de fotoshoots op locatie geldt; geen reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 2923, daarbuiten € 0,35 per km.

Verzenden

Bedankt voor het invullen van het formulier. met vriendelijke groetjes, Ramonaoh! er is iets fout gegaan, probeert u het nog eens

Volg je mij ook op instagram?