Newborn fotografie Rotterdam NAKIJKEN!

Ben je op zoek naar een newbornfotograaf in Rotterdam en omgeving? neem eens een kijkje in mijn portfolio en hou je van mijn stijl van fotograferen boek dan een newbornshoot.  De tijd dat pasgeboren babytjes zo klein zijn is voorbij voor je er erg in hebt. Het is zo waardevol om deze momenten vast gelegd te hebben. Ik fotografeer graag in natuurlijke tinten en lichte frisse kleuren.

NEWBORN FOTOGRAFIE IN DE STUDIO.

Een newborn reportage zal binnen 5 tot 16 dagen na geboorte plaatsvinden. Rond deze periode is de nieuwe mama op krachten gekomen en slaapt de baby nog zo vast zodat hij/zij niet snel wakker word en kan daardoor makkelijk in een andere positie worden gelegd. En is het tijd om te voeden of verschonen? geen probleem…dit hoort erbij. We gaan lekker in het baby tempo mee en denken hierbij aan de veiligheid en het gemak van de baby.

In mijn (nieuwe) studio is er een speciaal hoekje ingericht voor newborns. Alles dichtbij de hand om zo heel efficient te kunnen werken. Er staat een gemakkelijke stoel of een bank waar je op gemak kan toekijken en genieten van je kleine fotomodelletje. Ik heb meerdere props, mutstjes en dekentjes die we in overleg kunnen gebruiken.

Kosten:

Pakket 1- Newborn fotografie inclusief 10 fotobestanden in kleur en zwart-wit op USB-stick | € 195,-

Pakket 2- Newborn fotografie inclusief alle (30+) fotobestanden in kleur en zwart-wit op USB-stick | € 285,-

Duur: 2,5-4 uur bij jullie thuis of in mijn daglicht studio in Rotterdam.
De geselecteerde bestanden zijn zorgvuldig nabewerkt en zo nodig geretoucheerd.

De bestanden kunt u op gemak bekijken via mijn website op een met wachtwoord beschermde foto gallery.

2_0104