Mijn naam is Ramona Treure, zelf mama van drie lieve kinderen Nikita (2002), Renzo (2007), en Elise (2008).

CameRamona bestaat inmiddels 10 jaar (07-08-09) en mijn bedrijf is met liefde en passie gegroeid en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen. Mijn avontuur begon rond mijn 18e toen ik met een collega mee ben geweest naar een bruiloft als “second-shooter”. Ik was verkocht! en na het overnemen van haar 2e hands camera (toen nog analoog), veel proberen en af en toe onderuit gaan ben ik tot op de dag van vandaag nog er blij met wat ik doe en heb bereikt. Inmiddels ligt mijn focus meer op baby, kinderen en gezinnen en fotografeer ik niet meer in een thuis-studio maar sinds 2015 in een mooi lichte daglichtstudio in de Jan Steenstraat in krimpen aan den IJssel.

Met geduld en een beetje gek doen op zijn tijd probeer ik tijdens de shoot de kinderen op gemak te stellen om de mooiste herinneringen te maken. Elk kindje is uniek en voor mij een uitdaging om er iets moois van te maken.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten in mijn studio in de Jan Steenstraat of op een locatie die we in overleg bespreken.

Voor de meest gestelde vragen kunt u hier klikken of laat een berichtje achter via onderstaand contact formulier.

 

stuur een berichtje

 

Voor vragen, informatie of het boeken van een fotoshoot ben ik te bereiken via het onderstaand contact formulier, e-mail, telefoon of whatsApp.

 

Ramona Treure

Jan Steenstraat 12a | 2923CP | Krimpen aan den IJssel

info@cameramona.nl | 06-300 595 93

kvk: 24468377

*Voor de fotoshoots op locatie geldt; geen reiskosten binnen een straal van 20 km rondom postcode 2923, daarbuiten € 0,35 per km.

Verzenden

Bedankt voor het invullen van het formulier. met vriendelijke groetjes, Ramonaoh! er is iets fout gegaan, probeert u het nog eens

Volg je mij ook op instagram?